Veel scholen maken al gebruik van de ‘smileykaart’ en de ‘handreiking inzetbaarheidsgesprek‘. Het wordt nog mooier als het gesprek over inzetbaarheid verweven is in de gesprekken die je jaarlijks met je medewerkers voert. In het adviesgesprek, telefonisch of op locatie, leren we je graag hoe je welbevinden en persoonlijke ontwikkeling (vaker) bespreekbaar maakt. Hoe je in één taal spreekt over zowel het functioneren als het welbevinden van je medewerkers.

Teamleider aan het woord

Cees Bakker, teamleider op de Eben-Haëzerschool in Teuge, heeft praktijkervaring opgedaan met het bespreekbaar maken van inzetbaarheid in de gesprekken(cyclus) met medewerkers. We hebben hem gevraagd om iets van zijn ervaringen te delen. Bekijk de video.

“Maak inzetbaarheid (vaker) bespreekbaar!”– Cees Bakker, teamleider op de Eben-Haëzerschool in Teuge

Neem contact op

We reiken je graag kennis en handige tools aan hoe je als leidinggevende de Huis van Werkvermogen-theorie kunt gebruiken in de gesprekken(cyclus) met medewerkers.

Nog een spa dieper? Samen met de hrm-adviseurs van VGS kun je nog een stap verder gaan: Op welke wijze draagt de gesprekkencyclus bij aan de ontwikkeling van de medewerker en de ontwikkeling van de organisatie? Op welke wijze maak je dingen bespreekbaar op verschillende gebieden? Neem hiervoor contact op met de hrm-adviseurs van VGS.

Meer weten? Bel gerust!

Else Marie van Tilborgh | Adviseur

0180 - 442 665

Relevante links