Noot: Deze actie geldt voor bij VFGS/ BWGS aangesloten scholen. Niet aangesloten, maar toch graag meedoen? Neem gerust contact op!

GS-vitaal helpt scholen hun kostbare medewerkers inzetbaar te houden. Daarom zetten we actief in op verzuimpreventie. We constateren helaas dat starters een verhoogd risico op uitval hebben. Daar willen we wat aan doen. Concreet willen we de starters een pakketje aanbieden met een attentie. In dat pakketje vinden zij tevens informatie ter inspiratie en bewustwording met betrekking tot de breedte van duurzame inzetbaarheid en hoe daaraan gewerkt kan worden. Pro Life zorgverzekeringen ondersteunt ons initiatief en betaalt hieraan mee!

Om het pakketje op naam te kunnen aanbieden, hebben we uw input nodig. Wilt u in de komende week, uiterlijk vrijdag 9 december, de namen van de teamleden aan ons doorgeven die tot 3 jaar geleden zijn gestart?

Naast deze medewerkers ontvangt ook de direct leidinggevende van deze medewerkers een pakket, niet op naam. Geef daarom ook aan ons door om hoeveel direct leidinggevenden het gaat.

De pakketten worden begin 2023 verzonden.

Reageer

Ja, ik meld hierbij mijn teamleden aan voor een gratis pakketje van GS-vitaal!

Heeft u vragen/ opmerkingen naar aanleiding van deze oproep? Stel ze gerust!

Martha Koelewijn

0180 - 442692