De pakketjes zullen D.V. woensdag 15 maart 2023 op de post gaan. Donderdag 16 of vrijdag 17 maart kunt u de pakketjes op school verwachten! Voor elke aangemelde starter en directe leidinggevende is er een pakketje.

Let op: zorg ervoor dat de pakketjes snel bij de juiste personen terecht komen, in verband met beperkte houdbaarheid.

 

Voor het inpakken van de pakketjes werken we samen met stichting Wilgenheim. Dagactiviteitencentrum Wilgenheim is onderdeel van Adullam en vormt samen met een peuterspeelzaal en basisschool een brede school in Alblasserdam. Omdat we bij stichting Wilgenheim te maken hebben met een doelgroep waar rust, regelmaat en structuur gewenst is, gunnen we hen de tijd gunnen om de pakketjes (met liefde) voor jullie in te pakken.

Opvolging

Graag geven we alvast aandacht aan onze vragenlijst, waarmee we onder andere willen inventariseren wat nodig is voor starters om inzetbaar te blijven of om als leidinggevende uw functie goed uit te oefenen. Op basis van de behoefte hopen we in het najaar van 2023 (eventueel regionaal)  een training of workshop op maat te bieden. Denk hierbij aan thema’s als ‘hoe zorg ik voor een goede werk-privé balans?’ en ‘hoe stel ik grenzen?’. Deze training/workshop is toegankelijk voor al uw medewerkers en niet alleen voor de starters.

Klik hier om (na ontvangst van het pakketje) de vragenlijst in te vullen.
Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts enkele minuten.

Heeft u nog vragen? Mail/bel ons gerust!

Martha Koelewijn

0180 - 442 692