Het inzetbaar houden van oudere medewerkers is geen eenvoudige zaak. Voorkomen is daarbij beter dan genezen. Maar soms zijn meer vergaande interventies nodig om ontstane problemen op te lossen. Voor werkgevers is het echter vaak lastig te beoordelen welke ruimte de wet- en regelgeving biedt, maar ook welke haken en ogen er zijn.

GS-vitaal is er om u te helpen uw kostbare medewerkers inzetbaar te houden. Daarom nodigen we u uit voor een webinar, waarin een adviseur van VGS en GS-vitaal u op een praktische en laagdrempelige wijze meenemen in de mogelijkheden die er zijn.

Doelgroep: schoolbestuurders, schoolleiders en teamleiders
Datum: DV donderdag 20 januari 2022
Tijd: 09:30 – 10:30 uur
Locatie: Livestream (na aanmelding ontvangt u van ons een link)
Kosten: GRATIS (gefaciliteerd door GS-vitaal)

Aanmelden kan tot en met 17 januari door een mail te sturen naar info@gs-vitaal.nl of te bellen naar Martha Koelewijn (0180 – 442 692).

Heeft u nu al een vraag met betrekking tot de inzetbaarheid van een individuele medewerker? Bel of mail dan Nadiene Schouwstra, juridisch adviseur van VGS (n.schouwstra@vgs.nl of 0180 – 442 666).

Adviesvragen met betrekking tot een individuele medewerker, anders dan het inzetten op preventie, worden niet gefinancierd vanuit GS-vitaal.

Whitepaper 'nieuw perspectief voor de oudere medewerker'

Alle mogelijkheden met betrekking tot het inzetbaar houden van de oudere medewerker zijn ook beschreven in een whitepaper.

De whitepaper is ontwikkeld door VGS in opdracht van GS-vitaal.

Download hier de whitepaper