Tot nu toe hebben wij ons enkel gericht op het ondersteunen door middel van casemanagement. Maar steeds meer scholen stellen de vraag of VGS ook arbodienstverlening in de breedste zin van het woord kan bieden.

In de achterliggende periode heeft VGS daarom een samenwerking verkend met ADXpert. ADXpert is een brede dienstverlener met o.a. bedrijfsartsenzorg, arbeidsdeskundige expertise, coaching en loopbaanbegeleiding. Deze dienstverlening sluit perfect aan bij ons casemanagement en onze visie op verzuimbegeleiding en -preventie.

In een webinar op woensdag 22 september a.s. van 14.00 – 14.45 uur zullen casemanager Arno van Buuren (VGS) en Ilona van der Zwan (ADXpert) de mogelijkheden van onze gezamenlijke dienstverlening presenteren. Ook is het tijdens het webinar mogelijk om vragen in te dienen.

GS-vitaal stimuleert het gebruik van een casemanager bij een ziektetraject. We werken daarvoor samen met onze uitvoeringsorganisatie VGS, die jarenlange ervaring heeft op dit gebied. Wij bieden een korting van maar liefst 46% op het inhuren van een casemanager. Lees hier meer over deze dienst.

Meld je nu aan voor het webinar of neem contact op!

Arno van Buuren

Casemanager / 0180 - 442 664 / a.vanbuuren@vgs.nl

Deze nieuwe samenwerking biedt je een kwalitatief hoogwaardige én betaalbare verzuimbegeleiding!