Op D.V. donderdagmiddag 22 juni organiseren VGS en GS-vitaal een webinar Huis van Werkvermogen in relatie tot de gesprekkencyclus. Deelnemers krijgen informatie en handige tools aangereikt hoe zij de Huis van Werkvermogen-theorie kunnen gebruiken in de gesprekken(cyclus) met medewerkers. Meld je aan en laat je inspireren.

Leer hoe je welbevinden en persoonlijke ontwikkeling (vaker) bespreekbaar maakt. Hoe je in één taal spreekt over zowel het functioneren als het welbevinden van je medewerkers. Veel scholen maken al gebruik van de smileykaart en de handreiking inzetbaarheidsgesprek. Het wordt nog mooier als het gesprek over inzetbaarheid verweven is in de gesprekken die je jaarlijks met je medewerkers voert.

Gast in dit webinar is Cees Bakker, teamleider op de Eben-Haëzerschool in Teuge. Cees heeft de afgelopen tijd praktijkervaring opgedaan met dit onderwerp en zal zijn ervaringen met je delen. Pak je kans om via de chat vragen te stellen.

Klant aan het woord

Cees Bakker

Praktische informatie

Datum: 22 juni 2023
Tijdstip: 13.15 – 14.00 uur
Prijs: €25 p.p.
Het webinar wordt gratis aangeboden aan de bij GS-vitaal aangesloten scholen (en aan scholen met een HR-plusabonnement bij VGS).

Aanmelden

Meld je aan via de website van VGS.
Ruim voor aanvang van het webinar ontvang je per e-mail de link waarmee je kunt deelnemen.

Relevante links

 

Meer informatie

Martha Koelewijn, adviseur

0180 - 442 692