Communicatietraining

Op professionele wijze met ouders en/of andere belanghebbenden spreken is erg belangrijk. Dit komt de relatie onderling ten goede en is rechtstreeks in het belang van het kind.

  • Hoe communiceer je op een goede en verbindende wijze?
  • Hoe zorg je voor een goed en blijvend contact?
  • Hoe ga je om met weerstand?
  • En hoe zorg je ervoor dat je kritiek niet persoonlijk aantrekt?

Dit alles kun je leren in een cursus (ouder)communicatie.

Stressfactoren wegnemen

GS-vitaal vindt het erg belangrijk dat schoolleiders, leerkrachten en overige medewerkers voldoende toegerust zijn om hun werk goed te kunnen doen. Hier horen, in steeds grotere mate, goede communicatieve vaardigheden bij. Het doel is om de stressfactoren die er zijn zoveel als mogelijk weg te nemen.

Korting vanuit GS-vitaal

Daarom geeft GS-vitaal een korting van 50% (tot een maximum van 75 euro per medewerker) op het volgen van een training/cursus (ouder)communicatie. De factuur kan ingediend worden via info@gs-vitaal.nl.

GS-vitaal geeft een korting van 50% op een cursus/training (ouder)communicatie

Voorwaarden

Het maakt niet uit welke (ouder)communicatie cursus of training je volgt. Van belang is dat de cursus of training aansluit bij de leerdoelen die je hebt.

Meer weten?

Martha Koelewijn

0180 - 442 692

Nu alvast inspiratie opdoen?

Klik dan op onderstaande link. Je vind hier interessante video’s met betrekking tot oudercommunicatie. De video’s helpen jou en je medewerkers om te reflecteren op jullie eigen oudergesprekken.

De video’s zijn gemaakt door ‘Samen in ontwikkeling’; een initiatief van Driestar Hogeschool in samenwerking met basisscholen.

Videobank ouderbetrokkenheid